Pulpe de pui cu pilaf de orez

de kamy in Pui, 13 Oct 2010 | 5923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui
  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • rollton de pui
  • curry

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu pilaf de orez:

Pulpele le-am spalat bine si le-am taiat in doua.Ceapa si ardeiul le-am taiat marunt,morcovul l-am ras.Intr-o cratita de tuci am pus putin ulei,am prajit pulpele,le-am scos si am pus legumele pe care le-am calit putin.Orezul spalat bine(am folosit orez cu bob lung) l-am pus peste legume,am adaugat 4 cani apa,rollton de pui,curry si pulpele.Am pus capacul si am bagat cratita in cuptor 1 ora.Cand am servit am presarat patrunjel proaspat peste orez.

Se serveste cu muraturi.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (17)

marcela1979 1

03.12.2010, 19:08

eu vreau muraturile

kamy 1

04.12.2010, 00:47

dana...

kamy 1

04.12.2010, 00:49

carla...mancarea-i expiratada muraturi....am si-ti dau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume